Időpont foglalási rendszer

Ugye Ön sem szeret várakozni? Az állatorvosi váróban töltött idő – még a lejobb szándék, legnagyobb igyekezet ellenére is – sok állat és gazda számára bizony stresszes. Vannak félős vagy éppen reaktív kutyák, a macskák nem kedvelik az idegen kutyák vagy macskák társaságát, a nyulak meg úgy egyáltalán mindentől szoronganak az utaztatástól elkezdve a kutyákon, macskákon át, egészen az idegen kezek vizsgálódásáig.

Azt az elvet valljuk, hogy tisztelnünk kell egymás érzéseit, és egymás idejét is.

Éppen ezért rendelőnkben időpontos rendszerben dolgozunk: a súlyos, életveszélyes állapotot leszámítva pácienseinket időpontfoglalást követően fogadjuk. Ezáltal biztosítjuk a várakozás elkerülését és a kiszámíthatóságot, illetve csökkentjük a váró zsúfoltságát.

Az időpontos rendszeren belül fenntartunk olyan órákat, amikor csak macskákat, vagy csak nyulakat fogadunk.

Tudjuk jól, hogy az életben nem minden (sőt, igazából elég kevés dolog) kiszámítható. A hirtelen jelentkező, akut megbetegedések 1-2 napon belüli kivizsgálására minden nap fenntartunk időpontokat, így nem fordul elő, hogy betelik a naptárunk, és ne tudnánk egy sürgős esetet fogadni.

Természetesen hirtelen fellépő, életet veszélyeztető állapot – súlyos heveny vérzés, légszomj, fulladásos tünetek, hőguta, hirtelen romló rossz általános állapot stb. esetén soron kívüli ellátást biztosítunk, a valós életveszély meglétének elbírálását telefonban és a váróban is segítjük.