Munkatársaink

Mucsi-Besze Anna

Mucsi-Besze Anna

állatorvos doktor, kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos

A történetem viszonylag klasszikus, hisz már kislányként is állatorvosnak készültem. Az állatok szeretete, a velük való törődés öröme és a segíteni vágyás egészen a gyerekkoromból fakad.

Állatorvosi diplomámat 2010-ben szereztem meg, és noha minden állatot szeretek, a lakásban tartott társállatok mellett köteleztem el magam. Rövid pályakezdő „berobbanást” követően – ahogy annak lenni kell – a családalapítás kapott kiemelt szerepet az életemben, a férjemmel két nagyszerű gyereket nevelünk. Hat évnyi kihagyás után egy nagyforgalmú butapesti szakrendelőben tértem vissza a munka világába, ahol rendkívül nagy esetszám és fejlett műszerezettség mellett tehettem szert ütőképes tudásra és gyakorlatra.

2022-ban szereztem meg kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos diplomámat, így a kutya-macska gyógyászat lett a szakterületem. Emellett régóta örömmel foglalkozok nyúl, rágcsáló és görény pácienseimmel is. Tervezem, hogy hamarosan „rájuk is” szakosodok.

Dani Tünde

Dani Tünde

szakképzett állatorvosi asszisztens

Mióta az eszemet tudom vannak állataim, és mindig is tudtam, hogy a munkámnak is róluk kell szólnia. Éppen ezért végeztem el az állatorvosi asszisztens képzést 2015-ben, majd helyezkedtem el egy nagy forgalmú rendelőben, ahol 6 évig dolgoztam Anna Doktornővel.

A rendelői munka után is olyan szakterületen dolgoztam, ahol a gazdiknak és állataiknak segíthettem.

Asszisztensként főleg kutya és macska páciensekkel dolgoztam, azonban elég sok nyúl, tengerimalac és egyéb egzotikus állatt kezelésében is részt vehettem.